Aquest any, el vestíbul del nostre centre ha volgut retre homenatge als DRETS HUMANS.

Els alumnes de dibuix i PT, amb les professores Carolina Calabuig, Carmen Gimeno i Lola Bertolín, ens han il·lustrat amb una denúncia visual: d’una banda un recordatori a la DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS amb un acolorit desplegament del seu articulat i amb coloms que recorden que, per desgràcia, el respecte als drets humans és una assignatura pendent de tota la humanitat. I per altra banda, el llapis trencat mostrant el rebuig a l’agressió a la llibertat d’expressió en els atemptats ocorreguts a la seu del setmanari Charlie Hebdo de París.

dia_pau_gener_2015 dia_pau_gener_2015-2 dia_pau_gener_2015-1 dia_pau_gener_2015-5 dia_pau_gener_2015-4

 

 

Dia de la Pau 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *