Des de l’IES el Quint hem organitzat un cinefòrum, el primer del que esperem que, a partir d’ara, es convertisca en una activitat habitual a l’institut. Una activitat oberta a tota la comunitat educativa: professorat, pares i mares i, molt especialment, l’alumnat.
En aquesta primera ocasió, la pel·lícula triada ha estat El Show de Truman, protagonitzada per l’actor Jim Carrey. La presentació de la pel·lícula i la moderació del col·loqui posterior correrà a càrrec d’Áurea Ortiz, membre de la Filmoteca de València, professora de la UV i teòrica i crítica de cine. Sens dubte, tot un luxe per al Quint poder inaugurar aquesta activitat amb una de les referents valencianes quant a l’anàlisi de l’audiovisual.
L’activitat tindrà lloc el divendres 27 de març, a les 19:00 h, a la sala d’usos múltiples de l’IES. Després hi haurà un sopar a la cafeteria del Centre. Qui vulga quedar-s’hi pot encarregar (amb anterioritat) el sopar o bé portar-lo de casa.
Us hi esperem!

get_file

Cinefòrum IES el Quint

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *