El proper dijous 12 d’abril a les 18:30 hores tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes de l’IES el Quint. Aquesta jornada està destinada a aquelles famílies que tenen interés a matricular els seus fills/es el proper curs en el nostre centre, a fi que ens puguen conèixer millor.

En la sessió farem especial incidència en la incorporació a 1r d’ESO, atès que la majoria de les famílies solen vindre interessades per la incorporació a l’inici de l’etapa, però també presentarem i atendrem dubtes i preguntes sobre la resta de cursos de l’ESO i el Batxillerat. Acabarem la jornada amb una visita a les instal·lacions.

Els estudis del cicle de grau mitjà en Producció Agroecològica tindran una jornada de portes obertes específica en una altra data que anunciarem més endavant.

Els esperem!

Jornada de Portes Obertes: dijous 12 d’abril a les 18:30