La Conselleria d’Educació ha fet públic el calendari del procés d’admissió, tot i que encara no ha publicat l’ordre.

#CalendariAdmissió: Ja podeu consultar el calendari d’admissió per al curs 2020-2021 de tots els nivells educatius no universitaris.

📆 Presentació de sol·licituds per Educació Infantil i Primària: del 8 al 16 de juny

📆 Presentació de sol·licituds per a l’ESO, Batxillerat i FP: del 17 al 25 de juny.

👉 En breu vos informarem de com realitzar tots els tràmits necessaris de manera telemàtica.

➡️ Podeu consultar el calendari al complet, amb totes les seues fases, clicant al següent enllaç: http://ow.ly/tj2Z30qDVxY

Tot el procés es farà online. Caldrà identificar-se digitalment. L’Ajuntament de Riba-roja va publicar fa poc aquest vídeo que explica con fer-ne la identificació personal online.

IMPORTANT: Només ha de participar en aquest procés d’admissió l’alumnat que vol accedir a l’ESO (excepte l’alumnat que prové de 6é de Primària d’un col·legi adscrit: Eres Altes i Cervantes, ja que l’admissió es confirma des des les escoles), l’alumnat que vol cursar Batxillerat (també l’alumnat de 4t d’ESO del nostre centre) i aquells que volen cursar la FPB o el grau mitjà en Producció Agroecològica.

 

Pel que fa a la MATRÍCULA de l’alumnat del centre, es farà al juny. Informarem totes les famílies de les dates i procediments a seguir.

 

[Ampliem amb informació publicada per Conselleria el dia 19 de maig]

 

🏫💻 Publiquem les pautes per a dur a terme l’admissió telemàtica de l’alumnat per al pròxim curs.
🗓️ El procés d’admissió telemàtica en Infantil i Primària serà del 8 al 16 de juny i en la resta d’etapes educatives del 17 al 25 de juny.
➕▶️ En les dates previstes d’admissió habilitarem un espai web concret amb la informació sobre la matriculació i la tramitació electrònica del procediment d’admissió que s’activarà el dia que s’inicien els procediments.
📄 Resolució del DOGV: http://ow.ly/R9n330qHmZZ
Procés d’admissió curs 2020-2021
Etiquetat a: